Agenda
 
     
     
     
25-9-2017 t/m 28-9-2017 Vrienden en vriendinnen lessen Sporthal de Bosrand en Dorpshuis XXL
Meer wedstrijden zie de agenda
Turnpakjes.

De leverancier van de turnpakjes heeft de pakjes welke door de recreanten worden gedragen uit de collectie gehaald. We  moeten daarom een nieuw turnpakje aanschaffen voor de recreanten. Op de bijgaande foto ziet u en jullie welk pakje we hebben gekozen.
Met de verkoop van loten van Grote Clubactie is het mogelijk voor een gratis turnpakje te sparen. Ieder wie 30 loten of meer verkoopt krijgt een tegoedbon voor een gratis BGV turnpakje.
De selectie blijft voorlopig in het huidige blauw-witte pakje turnen.  Dit pakje wordt  volgend seizoen vervangen door een nieuw pakje. De selectie leden kunnen wel sparen voor een tegoedbon tijdens de Grote Clubactie.
Trainingstijden BGV

Klik hier
Facebook.

De Facebookpagina van de BGV is vernieuwd en heeft een andere opzet.
Hierdoor zijn alle vrienden van de oude Facebookpagina verwijderd.
Om weer vriend te worden van de BGV op Facebook moeten u en jij zich opnieuw aanmelden.
Zoek de BGV op Facebook en meld je aan!
RABO clubkas campagne

Voor de vierde keer op rij organiseert de RABO-bank, speciaal voor
verenigingen en stichtingen in de Utrechtse Waarden en
Schoonhoven, de UW Rabobank Clubkas Campagne! Zij vinden het namelijk belangrijk dat mensen verbonden zijn met de lokale samenleving. Verenigingen en stichtingen vervullen hierin een belangrijke rol. Daarom geven zij lokale clubs graag een ?nancieel
steuntje in de rug.
Het bedrag in de RABO campagnekas bedraagt ook dlt jaar 70.000 euro.
Hoe dit bedrag onder de deelnemende clubs verdeeld wordt? Dat is aan u! Want als lid van de RABO-bank beslist u, door het uitbrengen van
uw stem, mee over de hoogte van de bijdrage per club.

Per post heeft u rond 23 september uw persoonlijke code ontvangen, waarmee u van maandag 25 september tot en met maandag 16 oktober online vijf stemmen kunt uitbrengen om de BGV te steunen. Hoe meer stemmen een club binnenhaalt, hoe hoger de bijdrage voor de clubkas. Uw stem is dus geld waard!
U kunt stemmen via www.rabobank.n|/uw. Hier vindt u ook een overzicht van deelnemende lokale clubs en de projecten waaraan deze clubs hun bijdrage willen besteden.